top of page

di 19 mrt

|

Webinar

Webinar: Hooggevoeligheid, een last of een kracht? (gratis)

Inspirerende informatie voor iedereen die hooggevoelig is en meer wil weten.

Tickets zijn niet te koop
Andere evenementen bekijken
Webinar: Hooggevoeligheid, een last of een kracht? (gratis)
Webinar: Hooggevoeligheid, een last of een kracht? (gratis)

Tijd en locatie

19 mrt 2024, 19:30 – 20:15

Webinar

Gasten

Over het evenement

Webinar: Hooggevoeligheid, een kracht of een last?

Ben jij iemand die snel emoties, sferen en energieën oppikt van anderen? Die moeite heeft met nee zeggen en je eigen grenzen bewaken? Die soms overweldigd wordt door alle prikkels om je heen? Dan ben je waarschijnlijk hooggevoelig, oftewel een HSP (hoogsensitief persoon). Hooggevoeligheid is een mooie eigenschap, die je veel inzicht, empathie en creativiteit kan geven. Maar het kan ook een last zijn, als je niet weet hoe je ermee om moet gaan. Je kunt je dan snel uitgeput, gestrest of onzeker voelen. Je kunt last hebben van lichamelijke of psychische klachten, zoals hoofdpijn, vermoeidheid, angst of depressie. Je kunt je ook eenzaam of onbegrepen voelen, omdat je anders bent dan de meeste mensen.

Gelukkig kun je leren om je hooggevoeligheid als een kracht te zien en te gebruiken. Je kunt leren om je eigen energie te beschermen en te versterken. Je kunt leren om je grenzen te voelen en aan te geven. Je kunt leren om jezelf te accepteren en te waarderen zoals je bent.

Ron Wiebolt is een ervaren coach en therapeut. Ron is zelf ook hooggevoelig, en weet dus precies waar je mee worstelt en wat je nodig hebt. Hij zal je in dit webinar uitleggen wat hooggevoeligheid is, hoe je het kunt herkennen, en hoe je er beter mee kunt omgaan. Hij zal je ook vertellen hoe coaching en klassieke homeopathie je kunnen helpen om je hooggevoeligheid te ondersteunen en te optimaliseren.

Dit webinar is voor iedereen die meer wil weten over hooggevoeligheid, of je nu zelf hooggevoelig bent of iemand kent die dat is. Het is ook voor iedereen die op zoek is naar hulp en ondersteuning bij het omgaan met hooggevoeligheid. We hopen je te zien bij het webinar, en je te helpen om je hooggevoeligheid als een kracht te ervaren. Deelname is gratis.

Deel dit evenement

bottom of page