top of page
Bottles of Homeopathy Globules

BELANGRIJKE ZAKEN

Inamevoorschriften, behandelvoorwaarden, bereikbaarheid,

je privacy & andere zaken

Bereikbaarheid

Culemnia - Herenstraat 48 - Culemborg - 0345 616150

Parkeren en de praktijk vinden

Als je met de auto komt kun je die (betaald) parkeren op Het Hof. Als je op het Hof bent ben je al bijna bij de praktijk. Loop richting de binnenstad maar ga de Herenstraat of de Everwijnstraat niet in. De praktijk is twee panden links van Grieks restaurant Knossos gevestigd in het herenhuis. Dichterbij de parkeerplaatsen dan gedacht.

 

Met het OV reis je naar Culemborg. Daarna is het 15 minuten lopen naar het centrum van Culemborg via de Triosingel en de Burgermeester Keestrasingel. De praktijk is rolstoeltoegankeljik. 

Culemnia Tiel

De spreekkamer is te vinden in het pand van Regus, Laan van Westroijen 6, Tiel, 06-28883458

Deze locatie is vlakbij het Van Der Valk hotel te vinden. Er is parkeergelegenheid voor het pand. Ga vervolgens naar de tweede etage en meld je bij de receptie. 

Innamevoorschrift

Zorg voor een schone mond. Doe alle korrels uit het buisje onder de tong zonder ze aan te raken. Wacht 30 tellen voor je ze doorslikt. Gebruik speciale tandpasta voor vier dagen. Gebruik geen koffie, sterke stoffen zoals Eucapyptus, Munt, sambal, etc.

Innamevoorschrift kind

Zie de informatie bij innamevoorschrift. Bij hele jonge kinderen kan het middel opgelost worden in 50 ml bronwater. Doe de korrels zonder ze aan te raken in een schoon glas en roer met een schone plastic lepel. Geef je kind hiervan een theelepel in de mond. Gebruik hiervoor een schone plastic theelepel.

Inname LM potentie 

Dit middel neem je dagelijks in. Het zorgt voor een milde manier van genezen. Stop als de klachten erger worden. Ga door met innemen als deze verbeterd zijn. Voor elke inname schud je de fles een aantal keren op je handrug. Meer informatie over deze manier van innemen krijg je mee vanuit de praktijk.

Homeopathic Bottles

 Belangrijke zaken, downloads

Behandelvoorwaarden

Deze voorwaarden gelden na het maken van een afspraak.

De privacybescherming

Lees hier hoe praktijk Culemnia je privacy beschermt.

Klachtenformulier

Bij beroepsverening kunt u terecht met een klacht over de behandeling.

Handout HSK

Info over hoog sensitieve kinderen.

Klachten en geschillen

RBCZ beschikt over een eigen tuchtcollege, TCZ.  Ik kan u verwijzen naar een klachtenfunctionaris die in een vroeg stadium kan bemiddelen bij een eventuele klacht en deze tot een voor alle betrokken partijen bevredigend einde kan brengen. Ik ben geregistreerd bij een Geschillencommissie voor Complementaire Alternatieve Gezondheidszorg die is goedgekeurd door het ministerie van VWS.

Culemnia is aangesloten bij de NVKH en de RBCZ

NVKH logo.jpg

Ondertitel voor sectie

RBCZ-logo_RGB_payoff.jpg
bottom of page