top of page
Ron Wiebolt 10 22.jpg

Over mij

Mijn reis

In 1994 startte ik mijn praktijk als klassiek homeopaat. Mijn motivatie is dat ik zie dat reguliere medicijnen en behandelingen schade doen en de klachten niet echt oplossen. Ik wil mensen helpen om zonder schade gezond te worden zonder klachten te onderdrukken of onnodige behandelingen te ondergaan. 


Ik heb een diploma van het Nederlandse College voor Natuurgeneeswijzen waar ik onder andere homeopathie en voedingsleer studeerde van 1989 tot 1993. Daarvoor studeerde ik fysiotherapie aan de Hogeschool Utrecht (1986 - 1988). Hier leerde ik veel medische kennis. In 2008 werd ik Kindertolk na een training bij Janita Venema om met deze spiegelmethode ouders en kinderen te kunnen helpen bij problemen die er in gezinsverband spelen. 

Zorgverzekeraars stellen het verplicht dat ik over medische basiskennis beschik. In 2016 kon ik aantonen dat dat zo is op de opleiding homeopathie in Amersfoort. 

Over hooggevoeligheid volgde ik een training voor therapeuten bij Susan Marletta Hart in 2014 en ik heb Elaine Aron ontmoet in Utrecht. Zij is de grondlegger van de kennis over hooggevoeligheid. 


Tegenwoordig volg ik jaarlijks masterclasses homeopathie bij homeopathisch arts en lerares Annette Sneevliet. De inzichten van Jan Scholten, Rajan Sankaran, Michal Yakir en Mahesh Gandhi gebruik ik als ik de therapie bepaal. Deze homeopaten zorgen immers voor een revolutionaire opbloei van de homeopathie en daar speel ik graag een rol bij. Ik ben van plan om per 2023 zelf nascholingen te organiseren en les te geven aan nieuwe homeopaten om deze waardevolle kennis door te geven. 

Over mij: Over mij

Mijn missie

Mijn missie is om de wereld van de geneeskunde op te schudden, één patiënt tegelijk. Door een verscheidenheid aan behandelmogelijkheden en benaderingen ontgrendel ik het potentieel van zelfgenezing bij elke patiënt. Soms resulteert dit zelfs al in verbeteringen vanaf de allereerste sessie. Vertrouw op mijn kennis en en vertrouw op je vermogen om te genezen en sta jezelf toe u beter te voelen dan je ooit voor mogelijk had gehouden. Neem contact met me op voor meer informatie.

Homeopathic Treatment
Over mij: Missie
Medication

Met wat voor methode wordt gewerkt?

Voor alles niet schaden!

“Ik werk met de Sensation methode. Deze is ontwikkeld door de Indiase arts Sankaran. Bij ziekte is er een verstoring die overeenkomt het energetische patroon van een plant, dier of mineraal. Deze energievorm verstoort het menselijk evenwicht en geeft lichamelijke, emotionele en/of mentale klachten.”


“Daarom zoek ik als klassiek homeopaat uit wat is de aard van de centrale verstoring is en het wezen daarvan. Het gewaarwordingsniveau (de ‘Sensation’ ) waar deze informatie voorhanden is,  is dieper dan dat van lichaam en geest en vormt het centrale punt van de ziekte.”


“De met deze methode gevonden remedie zal vervolgens het evenwicht (soms spectaculair) herstellen door de centrale verstoring direct aan te pakken. De remedie is immers gelijk aan de verstoring, namelijk een homeopathische verdunning van de desbetreffende plant, dier of mineraal.”


  • De remedies zijn onschadelijk en daarom veilig in gebruik.

  • De remedie is systematisch verdund en geschud (gepotentieerd) en bevatten daarom geen schadelijke stoffen.

  • De remedie pakt de diepste oorzaak van de klachten aan.

  • De voorgeschreven remedie moet passen bij de persoon zodat het een diepe werking kan hebben.

  • Remedies zijn vanuit de levenskracht werkzaam op lichamelijk, emotioneel en mentaal niveau.

Over mij: Citaat

Vertrouw op homeopathie bij Culemnia

Aangesloten bij

NVKH logo.jpg
Over mij: Welkom
bottom of page