top of page

De beste hulp en ondersteuning bij hooggevoeligheid
Kom in je kracht als hooggevoelig persoon en kies voor
Inner Source begeleiding

 

Ben je een hooggevoelige persoon die vastgelopen is binnen je werk, studie of relatie?

Dan bied ik een luisterend oor, een veilige ruimte en een persoonlijk traject op maat om in balans te komen en verder te kunnen op je levenspad. Ik help je om je hooggevoeligheid te erkennen, te accepteren en te waarderen als een kracht en een gave. Ik leer je hoe je je grenzen kunt bewaken, je energie kunt managen en je zelfvertrouwen kunt vergroten. Ik ondersteun je om je talenten te ontdekken en te ontwikkelen, je dromen te realiseren en je doelen te bereiken.

Voor wie?

De coaching is bedoeld voor hooggevoelige personen die hulp inroepen voor:

 • Stress

 • Onzekerheid, perfectionisme of faalangst

 • Moeite met keuzes maken of prioriteiten stellen

 • Conflicten, miscommunicatie of eenzaamheid

 • Gebrek aan zingeving, passie of plezier

 • Hooggevoellige personen die tegelijk High Sensation Seeker zijn
   

Waarom?

Hooggevoelige personen hebben bijzondere eigenschappen die hen uniek en waardevol maken. Je bent vast:

 • Empathisch, zorgzaam en betrokken

 • Creatief, origineel en innovatief

 • Intuïtief, wijs en spiritueel

 • Nauwkeurig, grondig en kwaliteitsgericht

 • Loyaal, eerlijk en betrouwbaar
   

Deze eigenschappen kunnen echter ook leiden tot uitdagingen en problemen, vooral in een maatschappij die vaak gericht is op snelheid, competitie, oppervlakkigheid en materialisme. Hooggevoelige personen kunnen zich daardoor overprikkeld, ondergewaardeerd, onbegrepen of ongelukkig voelen. Daarom is het belangrijk om je hooggevoeligheid te zien als een bron van kracht, schoonheid en wijsheid, en niet als een zwakte, last of stoornis. Door coaching kun je leren om je hooggevoeligheid in te zetten als een positieve en constructieve kracht in je leven.

Wie ben ik?

Ik ben Ron Wiebolt, gecertificeerd begeleider voor hooggevoelige personen en al 30 jaar therapeut. Ik heb zelf ervaren hoe het is om hooggevoelig te zijn en hoe je daarmee kunt omgaan in een wereld die vaak overweldigend en onbegrijpelijk kan zijn. Ik heb me verdiept in de wetenschap en de praktijk van hooggevoeligheid en heb veel geleerd van de pionier op dit gebied, Elaine Aron. Zij heeft ontdekt dat hooggevoeligheid een aangeboren temperament is, dat bij ongeveer 20% van de mensen voorkomt. Je kunt vastlopen op allerlei gebieden in je leven. Als begeleidier sta ik naast je om weer gelukkig en in balans verder te kunnen op je levenspad.

Hoe?

Als je interesse hebt in mijn coaching neem dan contact opnemen voor een kennismakingsgesprek. Daarin bespreken we je situatie, je wensen en je doelen. Als we een klik hebben, stellen we samen een coachingstraject op maat op, dat aansluit bij jouw behoeften, tempo en budget. We spreken af hoe vaak en hoe lang we elkaar zien, en waar we dat doen. Dat kan in de praktijk in Culemborg, in Tiel of online. Ik gebruik een unieke coachingsmethode met oefeningen, opdrachten, meditaties, visualisaties en feedback. Ik geef je ook tips, adviezen, boeken en andere bronnen die je kunnen helpen. Ik volg je voortgang en evalueer regelmatig hoe het met je gaat. Ik ben bereikbaar voor vragen, steun en feedback.

Wat levert het op?

Door mijn coaching kun je verwachten dat je:

 • Meer rust, balans en harmonie ervaart in je leven

 • Meer zelfkennis, zelfacceptatie en zelfliefde ontwikkelt

 • Meer zelfvertrouwen, assertiviteit en daadkracht toont

 • Meer plezier, passie en voldoening beleeft aan je werk, studie of relatie

 • Meer verbinding, communicatie en samenwerking creëert met anderen

 • Meer zin, richting en doel vindt in je leven
   

Ben je klaar om je hooggevoeligheid te omarmen en te benutten?
Hieronder boek je een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Daarin stemmen we af wat voor jou de beste begeleiding is. Of boek een eerste coachingsgesprek. Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten en te begeleiden op je weg naar een gelukkiger en zinvoller leven.

Navigeren in Woods

Inner Source begeleiding

Culemnia is jouw gids als je hooggevoelig bent. Je kunt terecht voor ondersteuning als je het even niet meer ziet zitten. Met de beste coaching zorgen we samen dat je als hooggevoelig mens weer in je kracht komt en het goed gaat met je gezondheid, op je werk, binnen je relatie, etc...

Je bent als hooggevoelige een uniek mens met bijzondere eigenschappen. Het is belangrijk om bewust en in balans te leven. Dankzij een integratieve benadering krijg je hulp die aansluit bij jouw behoeften zoals:

o Je talent ontplooien

o Levenskracht

o Gelukkig zijn

o Gezond en energiek

o In je kracht staan, etc..

 

Samen vinden we je 'flow'. Kom het ervaren in praktijk Culemnia. Neem gerust contact op als je een vraag hebt of maak een afspraak voor hulp of coaching.

Contactformulier

Herenstraat 48, Culemborg

Laan van Westrooijen 6, Tiel

Keurmerken: Registerhomeopaat (NVKH R-Hom®) - Lid beroepsvereniging NVKH

Opgenomen in het RBCZ register - KvK-nr.: 68287100

Bel 0345 616150 als er iets dringends is.

Bedankt. Er wordt contact met je opgenomen.

Testen hooggevoeligheid

Ben ik hooggevoelig?

Download hier de test om uit te zoeken of je hooggevoelig bent.

Is mijn kind hooggevoelig?

Stel de vragen zoveel mogelijk aan je kind.

bottom of page