top of page

Vaccineren

Hoe maak je als ouder een bewuste keuze?

Het is de moeite waard om tijd te steken in de afweging over het wel of niet geven van vaccinaties aan uw kind. Het kan immers de gezondheid van uw kind en het welzijn van het hele gezin beïnvloeden.


Het Rijksvaccinatieprogramma is een programma dat ouders op vrijwillige basis kunnen volgen. Het is allerminst verplicht, hoewel het wel zo lijkt. Ook de data waarop aanbevolen wordt te prikken zijn ‘vanaf’ tijden, bij twijfel en ziekte is het advies om ruimere marges aan te houden. Er is inmiddels een invloedrijke tegenbeweging ontstaan van ouders die een bewuste keuze willen maken. Dit omdat er aan vaccineren ook nadelen kunnen kleven en omdat vaccins niet natuurlijke stoffen bevatten. 

Hieronder leest u diverse behandel- en begeledingsmogelijkheden die praktijk Culemnia biedt  als het gaat om vaccineren. Met als doel om schade te voorkomen of de ontstane schade op te ruimen. 

Image by Colin Maynard

 Begeleiding bij vaccinatie

Een dag voor en gelijk na de vaccinatie worden er geneesmiddelen gegeven die bedoeld zijn om vaccinatieschade te voorkomen door je kind actief te beschermen. Een veel gekozen homeopatische behandeling. Deze start na een uitgebreid intakegesprek met de ouders en het kind.

Image by krakenimages

 Ontstoren om vaccinatieschade op te lossen

Bij sommige kinderen ontstaat er schade na vaccinatie. Deze kan variëren van algehele malaise, problemen in de groei en ontwikkeling tot aan epilepsie. Met klassieke homeopathie kan de negatieve werking van de vaccinaties worden ontstoort, daarmee wordt de gezondheid hersteld.

Homeopathic Medicine Production

Homeoprophylaxe beschermt uw kind

Er is een homeopathisch alternatief voor vaccineren: Homeoprophylaxe. Daarmee is het mogelijk om uw kind preventief tegen ziektes te beschermen met homeopathische middelen. Tijdens een uitgebreid intakegesprek wordt met de ouders afgestemd hoe het programma er voor uw kind uit gaat zien en krijgt u uitgebreide uitleg. Uw kind volgt daarna onder begeleiding van de homeopaat een traject van twee jaar waarbij een reeks aan middelen wordt ingezet.

Image by Kelly Sikkema

Homeopathie bij kinderziekten

De eerste jaren van het leven komt een kind voor het eerst met virussen en bacteriën in aanraking. Sommige keren wordt het kind ziek. Zo helpt koorts om de ziekteverwekker uit te schakelen. Het immuunsysteem reageert o.a. op deze manier om weer beter te worden en natuurlijke afweer op te bouwen. Zo wordt je kind steeds beter beschermt tegen ziekte-indringers. Je kind kan bij kinderziektes met homeopathie ondersteunt worden om snel weer beter te worden.

Contactformulier

Bel 0345 616150 als er iets dringends is.

Telefonisch spreekuur op maandag van 19.30 tot 20.00 uur.

Je bericht is verzonden. Je ontvangt binnen 48 uur een reactie.

bottom of page