Ontdek praktijk Culemnia

· Klassieke homeopathie · Kinderhomeopathie · Vitaliteitsherstel ·
· HSP coaching · Hulp voor ouders · Cursus zelf helpen met homeopathie
· Consult in Culemborg & Tiel na afspraak

Natuurlijke remedies
 
Homeopathic Medicine

Klassieke homeopathie

Een unieke geneeswijze met talloze mogelijkheden voor jong en oud. Ieder mens is uniek, vandaar dat je een behandeling op maat krijgt. Niet de ziekte maar de zieke wordt behandeld. Het immuunsysteem wordt geactiveerd om van ziektesymptomen af te komen. Zonder te onderdrukken en zonder schadelijke bijwerkingen. Zo blijf je sterk en gezond.

 
Cursus: Zelf helpen met homeopathie
48 DAGEN TOT EVENEMENT
Leer hoe je zelf acute klachten veilig kunt behandelen met natuurlijke remedies (homeopathie). Handig voor thuis, tijdens de vakantie en om je kind of anderen te helpen.
23 nov. 19:30 – 30 nov. 19:30
Culemborg,
Herenstraat 48, 4101 BV Culemborg, Nederland
 

Welkom bij Culemnia

Ron Wiebolt, klassiek homeopaat en kind-ouder therapeut

Ron Wiebolt in Praktijk Culemnia 0815 fo

Je gezondheid begint met het kijken naar het geheel. 

Je kunt voor de behandeling van allerlei klachten in mijn praktijk terecht. Samen nemen we uitgebreid de tijd en luister ik aandachtig. Als klassiek homeopaat ben ik toegewijd om jong en oud(er) te helpen bij het genezen van een breed scala aan klachten met onschadelijke, diepwerkende remedies. Mijn behandelingen zijn specifiek afgestemd op de behoeften van elke cliënt om ervoor te zorgen dat je de behandeling krijgt die het beste past, want ieder mens is uniek. Keer op keer heb ik de ongelooflijke genezende kracht van klassieke homeopathie gezien. Sinds 1994 sta ik garant voor kwaliteit en beschik over het keurmerk Registerhomeopaat NVKH R-Hom®.

Tevens kunnen ouders in mijn praktijk terecht voor de methode Spiegelkiind en voor hulp en coaching bij hooggevoeliigheid. Neem gerust contact op als je een vraag over de mogelijkheden. 

 
attractive young woman in red dress in f

Ben je hooggevoelig?

In een wereld vol prikkels heeft een hooggevoelig persoon extra rust en ontspanning nodig. Zit je niet lekker in je vel, ben je uit balans door je werk, je verleden? Loop je tegen onbegrip aan? Bij Culemnia vind je erkenning en hulp.


Ook voor hooggevoelige kinderen en hun ouders is er begeleiding.

 
Image by Juliane Liebermann

Hulp voor kind & ouder  met Spiegelkind

Kinderen van deze tijd laten ons veel signalen zien d.m.v. hun gedrag, spel en klachten. Met de Spiegelkindmethode worden deze vertaalt naar een boodschap voor de ouder. Dingen gebeuren met een rede. Met deze methode wordt duidelijk waarom en wat je er als ouder mee kunt doen.

 

Contactformulier

0345 616150

Telefonisch spreekuur op maan- en woensdag van 19.30 tot 20.00 uur.

De vraag is verzonden. Je ontvangt binnen 48 uur een reactie