Help je kind, spiegel jezelf

Als ouders bewegen beweegt het kind mee. Je kind in balans door jouw inzet.

Wanneer ouders zich spiegelen aan hun kind gebeuren er bijzondere dingen met die kinderen: de boze buien of alsmaar terugkerende koortsaanvallen verdwijnen als sneeuw voor de zon, een kind wordt zindelijk of laat zich niet langer pesten, de (leer)ontwikkeling wordt gestimuleerd en zelfs PDD-nos of ADHD kan sterk verbeteren. Ook de ouders zelf worden er beter van.

Ziektes, leer- en gedragsproblemen komen bij kinderen veelvuldig voor. Dit lijkt de afgelopen jaren alleen maar toe te nemen mede omdat er veel wordt gelabeld (diagnoses worden gesteld). Is uw kind uit balans? Maakt u zich zorgen over wat er in de toekomst van uw kind terecht komt? Weet u wat uw kind nodig heeft om op te groeien tot een evenwichtige volwassene?

Je wilt het beste voor uw kind. Hoe kun je daarbij helpen?

Dat kan door je zelf via je kind te spiegelen. Je krijgt een vertaling van de problematiek. De boodschap die je kind voor je heeft, blijkt een waardevol inzicht te zijn. Een geschenk dat je helpt op weg naar herstel van de balans. Een cadeau voor harmonie en gezondheid voor uw kind en voor jezelf.

Dankzij deze hulp weet ik wat mijn dochter me wilde vertellen met haar klachten. Ze liep achter op school en was  verkouden en klaagde over hoofdpijn. Ik snapte de vertaling die Ron me in het tweede consult gaf en ging aan de slag met de inzichten en adviezen. De klachten zijn over en op school gaat het nu weer goed met leren. Deze methode raad ik iedere ouder aan die naar zijn kind wil ‘luisteren’ naar wat het jou wil vertellen op haar eigen manierGroetjes, Marleen

Kinderen zijn onze grootste blinde vlek

Kinderen zijn creatief, spontaan, eerlijk, denken vrij en hebben lef. Deze eigenschappen zetten ze in om u te helpen. Het spiegeln brengt uw blinde vlek in kaart. Dit door te luisteren naar wat uw kind u te zeggen heeft d.m.v. zijn/haar ziekte, gedrag en ook door middel van hobby’s en spel.

Een kinderhart is net als een spiegel, het reflecteert alles waaraan het wordt blootgesteld.

Oudergesprekken

De hulp gaat d.m.v. gesprekken met de ouder/opvoeder:

– Het intake gesprek (60 min.)

Tijdens dit gesprek vertelt je over je kind en wat er speelt. Vervolgens worden er een aantal standaard vragen gesteld om belangrijke informatie te krijgen over uw kind, het probleem en het gezin. Met deze informatie wordt een vertaalslag gemaakt waardoor het onderliggende probleem helder wordt.

– Therapeutisch gesprek (90 min.)

In dit gesprek krijg je de vertaling. Dit is de boodschap van je kind voor jou. Een boodschap als cadeau voor jezelf. Een diep inzicht en tevens adviezen over hoe je de aanwijzingen van je kind concreet toe kunt passen binnen je leven, relatie, werk en opvoeding.

– Vervolgconsulten (v.a. 30 min.)

Daarna is er begeleiding van het proces op weg naar een nieuwe balans.

U bent vrijblijvend welkom

Deze methode kan op eigen initiatief worden ingezet naast andere behandelmethoden. Maak een vrijblijvende afspraak voor meer informatie en een advies op maat, want iedere situatie is anders. Dan zet ik samen met jou de mogelijkheden uiteen.

Vergoeding

Er zijn vergoedingsmogelijkheden wanneer je aanvullend verzekerd bent.

Maak nu een afspraak